• darkblurbg

TRE privé

TRE (Tension/Trauma Releasing Exercises) kun je in groepsverband of privé doen. Als je niet mee kunt of wilt doen aan een workshop, dan is TRE privé een mogelijkheid. Het voordeel is dat je veel ruimte voor vragen en individuele aandacht hebt. Bovendien doe ik altijd een mindful grondingsoefening erbij om zoveel mogelijk te landen in je lichaam.

Tijdens TRE privé leer je onder begeleiding zeven eenvoudige en volkomen veilige oefeningen te doen die het natuurlijke mechanisme van schudden en trillen oproepen. Deze zogenaamde neurogenetische trillingen resulteren in een diepe ontspanning en kalmering van je spieren en zenuwstelsel, waardoor je weer in je natuurlijke, gebalanceerde staat van zijn komt.

 

Je investering: €120,00 (1,5 uur). Een vrijblijvend (telefonisch) gesprek vooraf kan altijd.

De ervaring leert dat een paar extra sessies heel nuttig zijn. Daarom beveel ik mensen aan om in de eerste weken nog persoonlijk in het nieuwe proces begeleid te worden. Vaak zijn er veel nieuwe ervaringen en daarmee mogelijk ook vragen. Een extra samenkomst kan ook een nieuwe opening geven in het ontladingsmechanisme. Daarnaast 'lees' ik je lichaam, waardoor bepaalde interventies het ontladen kunnen beïnvloeden.

 

Speciaal pakket:

3 sessies van 1,5 uur €335,00 incl btw (ipv €365,00), incl boekje met oefeningen à €5,00

 

Duo-sessies: €180,00 (1,5 uur)

Speciaal pakket:

3 sessies van 1,5 uur à €500,00 incl btw (ipv €545,00), incl boekje met oefeningen €5,00

 

Referenties:

Mary: 'in het begin was ik wat huiverig om TRE in het bos te doen, maar toen ik zag waar mijn man terecht kwam was ik ook om. Wat een heerlijke plek. Niemand kon me zien, alleen de vogels. Ik had niet verwacht dat ik me door TRE zo zou ontspannen. Na de sessie voelde ik me op een prettige manier leeg.' Isabel bedankt voor de warme en professionele ondersteuning.'

John: 'ik had niet verwacht dat ik me zo ontspannen. Ik voelde me als een zak aardappelen. En wat onwijs lekker om het buiten in de natuur te doen.'

Yvetta: 'door TRE voel ik mijn lichaam weer en kwamen emoties los. Isabel is een mooi, fijn mens. Een warme, veilige haven om te ontspannen. Om los te laten en te verbinden met liefde. Isabel brengt je weer veilig 'thuis'.

Charlotte: 'van Isabel heb ik twee sessies TRE gevolgd. Het sprak mij aan omdat ik al erg lange tijd aan het herstellen ben van een burn out en spanning nog steeds blijf vasthouden. Het was ontzettend bijzonder. Zowieso voel je je bij Isabel op je gemak. De oefeningen zijn niet moeilijk en Isabel begeleidt je goed. En achteraf was ik zo ontspannen. Mijn hersenen zijn echt even op uit gegaan. En wat heb ik de dagen erna diep geslapen. Zo helend. Ik probeer het zelf thuis ook te blijven doen. De instructies heb ik, nu soms de discipline nog ;) Wat ik ook bijzonder vond is dat Isabel verder kijkt dan de oefeningen. Ze zag dat ik mijn kaken altijd strak op elkaar heb en geen rust heb. Alles veel te gehaast doe. Dat was echt de spijker op de kop en iets wat zoveel gaat schelen als ik daar verandering in kan brengen. Maar mijn kaken heb ik nu al los en blijf ik alert op. Dat maakt al zoveel uit voor mijn ontspanning! Heel erg waardevol. Dank je wel Isabel. Ik kijk uit naar de volgende sessie!'

 

Annuleringsvoorwaarden: 

Bij annulering van een boeking tot een week van tevoren, worden €15 administratiekosten gerekend. Bij afmelding binnen een week voor de sessie, worden de totale kosten in rekening gebracht. We geven dan wel de mogelijkheid om een volgende, gelijke sessie te volgen voor 50% van de kosten.

 

Ik werk op diverse locaties:

  • Op zeilschip 'Marie', Werfkade 4, Amsterdam
  • Rentmeesterslaan 65, Amstelveen
  • Aan huis in of rond Amsterdam

 

Hoe kom ik bij 'Marie'?

Zie routebeschrijving.

 

Roep ons op

 

Note: Zorg dat je TRE aanleert door een professional!
check: https://traumaprevention.com/tre-provider-list/