• darkblurbg

Ahoi...! 

Welkom aan boord bij Marie Mindful Sailing

 

Met ons moderne en comfortabele zeilschip 'Marie' brengen we je naar de mooiste plekken in de vrije natuur, om te ontspannen, te verdiepen én te genieten. In het voorjaar 2024 kun je aanmonsteren voor een SOUL expeditie op de Wadden (Vlieland en Terschelling) óf de Oerol Special op Terschelling en in de zomer kun je in Galicië (Spanje) een SOUL expeditie ervaren. In de Rías Baixas om precies te zijn. Dit zijn kraakheldere, kristalblauwe inhammen aan de Atlantische kust. 

Tijdens onze meerdaagse SOUL expedities bieden we je een mix van yoga, mindfulness, Qi Gong, ademwerk, tension releasing exercises (TRE) en creatieve expressie. Deze tools helpen je om heerlijk tot ontspanning te komen, (spirituele) inzichten op te doen en je te bevrijden van ballast. Ervaring is niet nodig. Daarnaast is er ruim de tijd om te chillen, te zwemmen of te wandelen. Afhankelijk van de wind hijsen we de zeilen of varen we en brengen je naar mooie eilandjes, prachtige stranden en leuke dorpjes. Als je wilt leren zeilen, dan kan dat. Geen must. We varen alleen op beschutte wateren, waardoor de kans op zeeziekte nihil is. 

Ons schip is veilig en solide. De maaltijden aan boord zijn vers en gezond, vegetarisch met af en toe vis, en we houden rekening met allergieën. Je drinkt goeie koffie, verse thee of andere drankjes, en 's avonds een wijntje of biertje als je daar zin in hebt. Onze accommodatie is ruim en schoon, en aan dek vind je comfortabele kussens en hangmatten.

De groep bestaat uit maximaal zes personen waardoor we echt persoonlijk contact kunnen maken. De meesten schrijven zich individueel in. Voordat je het weet is de verbinding met elkaar een feit zonder per se alles samen te hoeven doen. Je zult letterlijk en figuurlijk de ruimte ervaren om gewoon jezelf te zijn. Laat je verrassen wat daardoor ontstaat. Grote kans dat ook jouw cellen gaan jubelen!

 


Marie Mindful Sailing

'Enjoy the Room to Be'

 

SOUL

Wil je ontspannen, opladen en nieuwe (spirituele) inzichten opdoen? Houd je van kleine groepen? Kom uitwaaien op de ‘Marie’ en ervaar wat de ruimte, het comfort en ons SOUL programma met je doen.

Meer informatie

 

SAIL

Wil je (zelf) zeilen, met je kop in de wind en genieten van de elementen? Monster aan op de ‘Marie’ en laat je verrassen door de ruimte, de natuur en de comfortabele zeileigenschappen van ons schip.

Meer informatie

 

TEAM

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, een bedrijfsuitje, of wil je een dagje uit met vrienden of familie op het water? Ons moderne en comfortabele schip ‘Marie’ geeft je de ruimte.

Meer informatie

 

 Nieuwsgierig geworden?
Bekijk ons SOUL-aanbod en monster aan. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Liefs!
Harry en Isabella

 

PS: Wil je met een eigen groepje komen zeilen, zie SAIL of een andere meeting, zie TEAM


Roep ons op 


Recensie

'De SOUL dagen in Galicië overtroffen al mijn verwachtingen en wensen. Het concept op een zeilboot met een kleine groep mensen en optimale balans tussen vrije tijd en workshops, heeft mij een unieke en onvergetelijke ervaring opgeleverd, die mijn hele leven zal bijblijven en me veel emotioneel inzicht heeft gegeven in mijn vroegere relatiepatronen en mijn huidige interacties. Het werkte heel erg ontspannend, rustgevend en verhelderend voor me en ik durf wel te zeggen: life changing. Ik ben Isabel en Harry heel dankbaar voor de veilige, relaxte en accepterende omgeving die zij bieden. Specifiek vond ik hun mate van nabijheid ook heel goed afgestemd; attent, dichtbij en steunend als nodig, en op andere momenten juist autonomie respecterend en de deelnemers vrij latend.'

Jossien 

 

'ENJOY THE ROOM TO BE'