• darkblurbg

AHOI...

 

Op dit gloednieuwe schip zul je naast veiligheid en comfort vooral een zee van ruimte ervaren.

Van concept tot realisatie stond dit hoog in het vaandel. We zijn dan ook apetrots op het resultaat. Een ruim en leeg dek voor onze trainingen en chillmomenten, brede gangpaden en hoge plafonds in de moderne lounge beneden. Wij geloven dat het ervaren van deze ruimte je helpt om te:

 

VERDIEPEN: met yoga, mindfulness, ademcirkels of tension releasing excersises in de buitenlucht, op het Wad of ergens voor anker.

VERBINDEN: met teambuilding, vergaderen, workshops aan dek, in ons stuurhuis, of op een drooggevallen zandplaat.

ZEILEN ZONDER ZORGEN: voel hoe ons schip danst met de golven, speelt met de elementen.

 

En wij? Wij geven je graag de ruimte om te Zijn.

 

Ook verzorgen wij het eten. Of het nu om een vers sapje gaat of een gezonde maaltijd, we houden van kokkerellen en schotelen je met plezier iets lekkers voor. Koffie toe? Dat kan, maar dan wel de échte!

We nemen je mee in kleine groepen over het ruime sop van het IJsselmeer richting de Waddeneilanden, over het Markermeer richting de Marker Wadden of we gaan ergens voor anker rondom Amsterdam.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod en monster aan. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

 

Zon op je pad,

Harry en Isabel

 

 

SOUL

Wil je ontspannen, opladen en nieuwe inzichten krijgen? Houd je van kleine groepen? Kom uitwaaien op de ‘Marie’ en ervaar wat de ruimte, het comfort in combinatie met ons Soulprogramma met je doen.

Meer informatie

 

SAIL

Wil je (zelf) zeilen, met je kop in de wind en genieten van de elementen? Monster aan op de ‘Marie’ en laat je verrassen door de ruimte, de natuur en de comfortabele zeileigenschappen van ons schip.

Meer informatie

 

TEAM

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, een bedrijfsuitje, of wil je een dagje uit met vrienden of familie? Ons moderne en comfortabele schip ‘Marie’ geeft je de ruimte.

Meer informatie

 

MARIE MINDFUL SAILING

 ENJOY THE ROOM TO BE