• darkblurbg

'MARIE'

Ons schip ‘Marie’ is een ruim, comfortabel en modern ingerichte, 22m lange en 5,6m brede tweemaster met een hoog plafond. Ze is ontworpen naar het profiel van de Vlaardingse haringloggers, in 2018 in Servië te water gelaten en mei 2020 kwam ze volledig onder zeil.

Aan dek en binnen vind je veel zit- en bewegingsruimte, fijn om in te ontspannen en ideaal voor trainingen of teamuitjes. De hoge zeereling langs de brede gangboorden bied je houvast en veiligheid.

 

  

RUIMTE GENOEG

‘Marie’ heeft voor haar gasten twee ruime hutten elke een comfortabele 1-persoons bed en een twijfelaar (NASA-matrassen), een gastendouche- en toiletruimte. Ook zijn er twee comfortabele bedbanken in de afsluitbare lounge. Slaap je graag ook af en toe buiten? We hebben twee banken aan dek of voor iedereen een heerlijke hangmat tussen de masten. (Don't worry, je verliest je plekje binnen niet:)

Monster aan en ervaar onze persoonlijke benadering, de kleinschalige opzet, het maatwerk, met aandacht voor kwaliteit, comfort en veiligheid tot in de kleinste details.