• darkblurbg

SOUL EN SAIL EXPEDITIES 2021

 

Ook zo'n zin om even weg te zijn van alles, je hoofd leeg te maken en heerlijk op te laden op het water?

Bekijk onze kalender 2021 en vaar mee met 'de Marie'.

De SOUL expedities zijn voor 4 -6 personen. Je kunt je inschrijven als individu of als groepje. Kom je met een groepje en wil je net iets anders (inhoud, datum, aantal dagen)? Dan is dat bespreekbaar. 

Liever een SAIL expeditie? Bekijk het programma. Deze expedities zijn voor maximaal 6 personen. Je kunt je inschrijven als gezin, vriendengroep of collega's. We hebben er al een paar gepland in onderstaande kalender. Wil je net iets anders (inhoud, datum, aantal dagen)? Dan is dat bespreekbaar. 

Liever een TEAM expeditie? Op zoek naar een unieke locatie voor teambuilding en gezelligheid? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Natuurlijk houden we rekening met de ontwikkelingen rondom COVID19. Als het vanuit de RIVM-richtlijnen echt niet mogelijk is om uit te varen, dan proberen we in overleg met jou een andere datum in te plannen. Lukt dat niet? Bij ons geen voucher, maar geld terug. Verdere details zie de Algemene voorwaarden.

 

KALENDER

 

SOUL Marker Wadden 1 en 2 dagen

 

Heerlijk je hoofd leeg maken, genieten en nieuwe inzichten opdoen tijdens deze bijzondere SOUL expeditie op het kabbelende water en in de ongereptheid van de Marker Wadden. Programma vol mindfulness, Tension Releasing Exercises (TRE) en yoga.

Meer informatie

 

 

SOUL Wadden(eiland) 3 en 4 dagen

 

Voel de wind door je haren, geniet en ervaar nog meer verdieping op het water en in de natuur van Terschelling en/of Vlieland met deze INTENSIVE SOUL expeditie. Programma vol mindfulness, Tension Releasing Exercises (TRE), yoga en ademwerk.

Meer informatie

 

SOUL Buiten-IJ Workshop TRE

 

Met deze revolutionaire methode TRE (Tension Releasing Exercises) op de 'Marie', beleef je net dat beetje extra. Zachtjes wiegend op het water ontlaad je je van opgeslagen spanning, wat vaak als ontspannend, bevrijdend en prettig wordt ervaren.

Meer informatie