• darkblurbg

SOUL EXPEDITIES 2022

 

Even ontsnappen, je hoofd leegmaken en je batterijen opladen op het water? Bekijk onze kalender 2022 en vaar mee met 'Marie'. In het voorjaar nog in Nederland, daarna vertrekken we naar het zonnige(r) Zuiden, met Galicië, Spanje als eerste stop!!

SOUL expedities zijn voor 4 tot 6 personen. Je kunt je individueel of als groep inschrijven. Kom je als groep en wil je eens wat anders (inhoud, datum, aantal dagen)? Dan kan het besproken worden. Neem contact met ons op.

Liever een SAIL expeditie? Je kunt je als groep aanmelden. Of vaar individueel mee op een van de etappes tussen Amsterdam en Vigo in Galicië, met als hoogtepunt natuurlijk de oversteek van de Golf van Biskaje! Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geef je de voorkeur aan een TEAM expeditie omdat je op zoek bent naar een unieke plek voor teambuilding en plezier? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Roep ons op

 

COVID19: Wij hoeven geen QR-codes te zien en het is voor Spanje en Portugal (ivm vliegen op Porto) niet noodzakelijk om een vaccinatie te hebben. Zie actuele reisinformatie voor Portugal en Spanje.

Mocht het niet mogelijk zijn om te zeilen/varen vanwege Nederlandse of Spaanse wetgeving, dan proberen wij in overleg met jou een ander tijdstip te bepalen. Lukt dat niet? Bij ons geen voucher, maar geld terug. Zie de Algemene Voorwaarden voor meer details.

 

KALENDER 2022

SOUL WADDEN 3 OF 4 DAGEN

Voel de wind door je haren, geniet en ervaar de rust en verdieping op het water en in de natuur van Terschelling en/of Vlieland met onze SOUL expeditie. Kom en ontdek ons programma vol mindfulness, yoga, ademhaling, TRE, Qi Gong, creatieve expressie of koude training.

Meer informatie

 

 

 

SOUL MARKERMEER 1 DAG

Met deze revolutionaire en veilige methode TRE (Tension Releasing Exercises) op 'Marie' ontdek je net dat beetje extra. Terwijl je zachtjes op het water wiegt, laat je opgehoopte spanning los, wat vaak als ontspannend, bevrijdend en plezierig wordt ervaren. TRE is een methode voor iedereen.

Meer informatie

 

SOUL GALICIE 4 OF 7 DAGEN

Vaar op een beschutte, kristalheldere zee en ga voor anker bij idyllische stranden. Kom naar de Rías Baixas in Spanje en ervaar onze diepgaande SOUL-expeditie in deze prachtige regio. Een programma vol mindfulness, yoga, ademhaling, TRE, Qi Gong of creatieve expressie.

Meer informatie