• darkblurbg

SOUL EXPEDITIES 2022

 

Even ontsnappen, je hoofd leegmaken en nieuwe inzichten opdoen op het water? Bekijk onze kalender 2022 en vaar mee met 'Marie' in Galicië. 

SOUL expedities zijn voor 4 tot 6 personen. De meesten schrijven zich individueel in. Voor sommigen spannend, voor anderen juist uitdagend. Weet dat een groepje altijd binnen korte tijd ontstaat. De meesten komen om aan zichzelf te werken en dat verbindt al snel. 

Met zijn tweeën of meer inschrijven kan natuurlijk ook. Kom je als groep en wil je wat anders (inhoud, datum, aantal dagen)? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je liever een SAIL of TEAM expeditie omdat je op zoek bent naar een unieke plek voor teambuilding en plezier? We kunnen een programma op maat maken.

 

Roep ons op

 

COVID19: Wij hoeven geen QR-codes te zien en het is voor Spanje en Portugal (ivm vliegen op Porto) niet noodzakelijk om een vaccinatie te hebben. Zie actuele reisinformatie voor Portugal en Spanje.

Mocht het niet mogelijk zijn om te zeilen/varen vanwege Nederlandse of Spaanse wetgeving, dan proberen wij in overleg met jou een ander tijdstip te bepalen. Lukt dat niet? Bij ons geen voucher, maar geld terug. Zie de Algemene Voorwaarden voor meer details.

 

KALENDER 2022 (einde seizoen volgt 2023. Kun je niet wachten? Neem contact op)

 

 

Galicië

Vaar op een beschutte, kristalheldere zee en ga voor anker bij idyllische stranden. Kom naar de Rías Baixas in Spanje en ervaar onze diepgaande SOUL-expeditie in deze prachtige regio. Een programma vol mindfulness, yoga, ademwerk, TRE, Qi Gong of creatieve expressie.

Meer informatie