• darkblurbg

SOUL EXPEDITIES

 

Onze eerste seizoen 2022 met 'Marie' in Galicië zit erop, wat een mooie zomer hadden we. We waren 'fully booked', wow!

Ook even ontsnappen, je hoofd leegmaken en nieuwe (spirituele) inzichten opdoen op het water? Dat kan, want we blijven nog even. Het is hier te mooi om al van weg te gaan.

Kom en ervaar de kracht van de elementen op onze sessies!

Onze SOUL expedities zijn voor 4 tot 6 personen. De meesten schrijven zich individueel in. Voor sommigen spannend, voor anderen juist uitdagend. Weet dat een groepje altijd binnen heel korte tijd ontstaat. De meesten komen om aan zichzelf te werken en dat verbindt al snel. Dat betekent niet dat je alles samen hoeft te doen. Voel je vrij om je ruimte te pakken wanneer je wilt.

 

'Enjoy the Room to Be'

 

Met zijn tweeën of meer inschrijven kan natuurlijk ook. Kom je als groep en wil je wat anders (inhoud, datum, aantal dagen)? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie over het programma, investering, etc, vind je onderaan deze pagina in de link.

Wil je liever een SAIL of TEAM expeditie omdat je op zoek bent naar een unieke plek voor een familie of vriendenuitje of teambuilding? We kunnen een programma op maat maken.

 

Roep ons op

 

KALENDER 2023

Galicië

Vaar op een beschutte, kristalheldere zee en ga voor anker bij idyllische stranden. Kom naar de Rías Baixas in Spanje en ervaar onze diepgaande SOUL-expeditie in deze prachtige regio. Een programma vol mindfulness, yoga, ademwerk, TRE, Qi Gong en creatieve expressie.

 

Meer informatie (programma, investering, etc)