• darkblurbg

Deze winter zijn we met 'Marie' terug in Amsterdam. We nemen deze tijd om ons te bezinnen voor volgend seizoen en ook voor bijscholing. 

Komend voorjaar is al zeker, dan gaan we naar de plek waar het allemaal begon, de prachtige Wadden. Dit keer mét nieuwe SOUL expedities EN met onze OEROL Specials op Terschelling!

Wil je ook de kracht van de elementen op onze sessies ervaren? Monster aan op de 'Marie', waai je hoofd leeg en ervaar nieuwe (spirituele) inzichten op het water.

Onze expedities zijn voor 4 tot 6 personen. De meesten schrijven zich individueel in. Voor sommigen spannend, voor anderen juist uitdagend. Weet dat een groepje altijd binnen heel korte tijd ontstaat. De meesten komen om aan zichzelf te werken en dat verbindt al snel. Dat betekent niet dat je alles samen hoeft te doen. Voel je vrij om je ruimte te pakken wanneer je wilt.

 

'Enjoy the Room to Be'

 

Met zijn tweeën of meer inschrijven kan natuurlijk ook. Kom je als groep en wil je wat anders (inhoud, datum, aantal dagen)? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Cecile'dank, heel veel dank voor deze fantastische ervaring. Alles was zoals het kan zijn; liefdevolle oprechte aandacht, toegewijde mindfulness en TRE-sessie, prachtige locatie, geweldige schipper die ook nog eens heerlijk kan koken. Ik kom graag nog eens aan boord bij 'Marie'.'

 

PROGRAMMA WADDEN

 

Check de data en verzeker jezelf van een plekje. Early birds €50,- korting tot 1 januari 2024.

 

Roep ons op

 

KALENDER 2024

 

 

Deze winter gaan we ons bezinnen voor de zomer 2024. Dat zou opnieuw Galicië kunnen worden, maar dat is nog niet zeker. Begin 2024 hakken we de knoop door, dus houd de nieuwsbrief of kalender in de gaten.

 

Pia: 'wat is geluk? Als ik het voel, kan ik het en hoef ik het niet uit te leggen. Ik weet het. Het is een vredig prettig gevoel en of een ontlading van vuurwerk in mijn hart. Ik voel me vrij, ik mag er zijn en voel me welkom. Ik ben buiten, op het water met de zon op mijn gezicht en de wind door mijn haar.
Ik heb mensen in de buurt die dat herkennen en die met een glimlach zeggen: ik snap je! Aan boord van de Marie met Harry en Isabel was alles compleet. Samen genieten, stil zijn maar ook mooie gesprekken en je lijf en je mind ‘een grote APK geven’… Opruimen van oude pijn geeft ruimte en dat voel je onmiddellijk…
Harry en Isabel hebben op de 'Marie' een sfeer gecreëerd waarin geluk mogelijk is. De 'Marie' heeft geen pretenties maar heeft alles om van te genieten: een fantastisch luxe schip. Harry heeft geen pretenties maar is het beste maatje, de beste schipper en kok die je je maar kunt wensen. Isabel heeft geen pretenties maar geeft de mooiste mindfulness begeleiding die je je maar kunt wensen. Ze is er ECHT voor je. Alles is puur en authentiek en als je dat een weekje mag ervaren, ben je gelukkig. Dank je wel Harry en Isabel voor deze onvergetelijke vakantie.'

 

PROGRAMMA GALICIE

 

Wil je liever een SAIL of TEAM expeditie omdat je op zoek bent naar een unieke plek voor een familie of vriendenuitje of teambuilding? We kunnen een programma op maat maken.

 

Roep ons op

 

Losse sessies gaan gewoon door op 'de Marie', op een mooie locatie in Amsterdam of elders. 

Heb je behoefte aan verbonden ademwerk (op de zacht wiegende 'Marie')?

Adem privé

Ademcirkel

 

of liever TRE (Tension Releasing Exercises, op de zacht wiegende 'Marie')?

TRE privé

TRE workshop

 

Roep ons op

 

 

'Enjoy the Room to Be'