• darkblurbg

 

 

 

SOUL expedities

 

Komend voorjaar gaan we naar de plek waar het allemaal begon, de prachtige WaddenDit keer mét nieuwe SOUL expedities EN met Oerol specials op Terschelling!

In de zomer gaan we terug naar de schitterende, ongerepte natuur van Galicië

Wil je ook de kracht van de elementen op onze sessies ervaren? Monster aan op de 'Marie', waai je hoofd leeg en ervaar nieuwe (spirituele) inzichten op het water.

Onze expedities zijn voor 4 tot 6 personen. De meesten schrijven zich individueel in. Voor sommigen spannend, voor anderen juist uitdagend. Weet dat een groepje altijd binnen heel korte tijd ontstaat. De meesten komen om aan zichzelf te werken en dat verbindt al snel. Dat betekent niet dat je alles samen hoeft te doen. Voel je vrij om je ruimte te pakken wanneer je wilt.

 

'Enjoy the Room to Be'

 

Met zijn tweeën of meer inschrijven kan natuurlijk ook. Kom je als groep en wil je wat anders (inhoud, datum, aantal dagen)? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Roep ons op

 

 

Edith: ‘Onvergetelijke SOUL expeditie. Jullie hebben dat ook écht waargemaakt. Met een vol hoofd en een lichaam vol emoties stapte ik aan boord, vechtend tegen de hoofdpijn. Alles mocht er zijn, maar ook gewoon duidelijkheid op de momenten dat het nodig was. Warme steun in de rug toen het er letterlijk uitkwam, kotsend overboord. Qi gong, yoga, ademwerk, mindful wandelen en daarnaast kennismakingsspel mocht ik een dag later doen, omdat het eerder niet meer ging. Alles op maat. Dank jullie wel voor de goede gesprekken, de steun. Isabel voor het delen van je kennis en je ervaringsdeskundigheid met ook jouw verlies. Kortom, een reis precies op het juiste moment met de juiste mensen. Dit zal ik nooit vergeten. Het heeft me echt een stap verder gebracht op mijn nieuwe pad. ‘Marie,’ de beste plek om (je) over te geven!’

 

PROGRAMMA WADDEN

PROGRAMMA OEROL SPECIAL

 

Pia: 'wat is geluk? Als ik het voel, kan ik het en hoef ik het niet uit te leggen. Ik weet het. Het is een vredig prettig gevoel en of een ontlading van vuurwerk in mijn hart. Ik voel me vrij, ik mag er zijn en voel me welkom. Ik ben buiten, op het water met de zon op mijn gezicht en de wind door mijn haar.
Ik heb mensen in de buurt die dat herkennen en die met een glimlach zeggen: ik snap je! Aan boord van de 'Marie' met Harry en Isabel was alles compleet. Samen genieten, stil zijn maar ook mooie gesprekken en je lijf en je mind ‘een grote APK geven’… Opruimen van oude pijn geeft ruimte en dat voel je onmiddellijk…
Harry en Isabel hebben op de 'Marie' een sfeer gecreëerd waarin geluk mogelijk is. De 'Marie' heeft geen pretenties maar heeft alles om van te genieten: een fantastisch luxe schip. Harry heeft geen pretenties maar is het beste maatje, de beste schipper en kok die je je maar kunt wensen. Isabel heeft geen pretenties maar geeft de mooiste mindfulness begeleiding die je je maar kunt wensen. Ze is er ECHT voor je. Alles is puur en authentiek en als je dat een weekje mag ervaren, ben je gelukkig.'

 

PROGRAMMA GALICIE

 

 

SAIL of TEAM expeditie

Liever een SAIL of TEAM expeditie op de Wadden of in Galicië, omdat je op zoek bent naar een unieke plek voor een familie of vriendenuitje of teambuilding? We kunnen een programma op maat maken.

 

Roep ons op

 

 

Losse sessies (winter en voorjaar)

Heb je behoefte aan verbonden ademwerk op de 'Marie', op een mooie locatie in Amsterdam of elders?

 

of liever TRE (Tension Releasing Exercises)?

 

Roep ons op

 

 

 

 

 

 

'Enjoy the Room to Be'